Hvorfor trenger du en personlig trener?

Det er mange grunner til at du kan dra nytte av en PT, men vi skal fokusere på 7 som vi mener er de viktigste:

1. Motivasjon

De fleste av oss har en tendens til å yte bedre når vi er sammen med andre. Å ha en PT ved din side som gir deg oppmuntring, energi og motivasjon når du trenger mest kan gjøre en STOR forskjell. En PT hjelper deg med å sette mål, lage en plan for å oppnå dem og kanskje stiller han/hun opp for å sammen med deg når du endelig når dem?

2. Konsistens

Har du det vanskelig å holde fast i et program eller en vane? En PT kan hjelpe deg til å holde deg ansvarlig og til å overvinne alle unnskyldninger for å unngå din forpliktelse til å trene. Det er mye vanskeligere å hoppe over treningen når du vet at noen venter på deg.

3. Trening som livstil

En personlig trener kan hjelpe deg med å skape en langvarig sunn livsstil og gjøre fysiske aktivitet til en prioritet i livet ditt.

4. Klarhet

Fitness kan være forvirrende. Det er mye informasjon å sortere gjennom. «Spis dette, ikke dette;  Kardio trening før eller etter styrketrening? Intervall eller langkjøring?» osv. En PT kan hjelpe deg med å finne nyttig informasjon og gi veiledning på din treningsreise.

5. Tillit

Treningsstudioet kan være skremmende for noen. Når du trener med PT kan du være trygg på hvordan du utfører øvelser, bruker maskiner og utstyr. Etter noen økter vil du føle deg klar til å trene alene på frivektsavdelingen for eksempel. Eller enda bedre, kan du få en «ego- boost» under trening som kan forsterke selvtilliten din. Mer selvtillit fører til at du holder fast i treningsprogrammet ditt på lang sikt.

6. Individuell oppmerksomhet

Vi er alle forskjellige. Din unike kroppssammensetning, erfaring, mål, treningsnivå, det du liker og misliker kan veilede PTen din i å lage en plan som er spesifikk for dine behov. Med et program som passer, er du mer sannsynlig å opprettholde vanen og så se resultater.

7. Ha det moro

Tro det eller ikke, trening kan være moro! J  En dyktig PT kan gjøre treningen både effektiv og morsom. Å trene med en PT som du liker og respekterer, kan være nok til å gi deg mer tilfredshet fra treningene dine.

Til slutt husk at en personlig trener ikke bare er opptatt av treningsmålene dine, men din generelle lykke og helse. Din personlige trener vil være din mentor og en hjelpsom veileder til å forbedre din livsstil.

Lykke til med treningen!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *