FAQ – PT Online Coaching

Hvorfor er 4 ukers program et anbefalt minimum?

Fordi jeg ikke driver med «quick-fix» eller selger «magic pill» løsninger. Jeg mener at alt som lover resultater på mindre enn en 4 ukers periode som regel ikke virker.

Hvilke fordeler har online coaching ift. vanlige PT timer?

Det er helt ok hvis du vil og kan betale en PT (jeg jobber som PT selv 🙂 ). Det er klart at å få hjelp fra en PT på et fysisk sted er et fornuftig valg, men det kan hende det av forskjellige årsaker passer bedre med en online løsning. Med PT online coaching får du i praksis de samme fordelene som du får med en fysisk PT for halv pris. Allikevel anbefaler jeg å bruke begge type tjenester hvis de passer for deg.

Hva inkluderer mitt treningsopplegg?

Ditt opplegg inkluderer coaching med personlig oppfølging. Dette betyr løpende tilpasning av treningsprogram (PDF), øvelsesguide (PDF + Video), loggføring og statistikk (oppfølgingsskjema etc.) og to Skype/FaceTime personlige samtaler eller chat (for 4-ukers perioden).

Hvordan kan jeg benytte mine to Skype/Chat samtaler?

Du bestemmer selv. Du kan prate om treningen din, stille spørsmål om øvelser og treningsprogrammet, snakke litt om din motivasjon eller kanskje vil du vise meg en øvelse slik at jeg kan sjekke utførelsen og komme med råd og tilbakemelding.

Må jeg har tilgang på treningssenter?

Jeg tilpasser treningsopplegget til din situasjon. Så hvis du har tilgang til treningssenter, og vil bruke det, da får du et program som kan utføres der. Hvis ikke setter jeg opp et program basert på hjemmetrening, uansett om du har noe form for utstyr eller ei.