«Sommerkropp hele året» – PT online coaching for deg som er i alderen 40+

Hvem er du?

Du er en tøff dame som har levd, og har oppnådd mye. Du er glad i livet, du bryr deg om alt og andre, men du mener at NÅ er det på tide å tenke på deg selv. Du er mer eller mindre fornøyd med din kropp, men du vil være enda mer fornøyd. Og det er helt greit! Forestill deg følgende utgave av deg selv: flatere mage, finere og fastere rumpe og lår, mer definerte armer, en sexy og selvsikker gange og kroppsstilling, et fornøyd smil om munnen 🙂

Du vet hva? Du trenger ikke lenger å drømme om det. Med «Sommerkropp hele året » blir sommer-drømmekroppen til virkelighet hele året!

Kanskje du lurer litt og tenker: er det mulig?

Yes ma’am, det er helt mulig! Det finnes ikke slike ting som «det er for sent», «det er ikke mulig med min alder/tilstand/form», «jeg skal aldri klare det» osv. Det som oftest skjer er at du ikke har funnet en løsning som virker for deg. Ja, du har sikkert prøvd å trene på gymmen, med PT, med Youtube videoer, men …  du føler fortsatt at du ikke får det til.

Hemmeligheten bak suksess

Med «Sommerkropp hele året» kan jeg garantere deg at du skal få det du ønsker. Hemmeligheten bak suksess er 3 ting: et riktig program, en riktig oppfølging og din indre motivasjon som skal trigges. Nettopp dette får du med PT online coaching og programmet «Sommerkropp hele året ».

Husk at «The body achieves what the mind believes»!

«Sommerkropp hele året» i et nøtteskall

Det starter med et 4 ukers program som koster kr. 2799 kr (et anbefalt minimum). Eller enkelt-uker (som start eller påbygging) for kr. 800 per uke. Du kan også kjøpe et 12 ukers program for kr. 7500.

  1. Bestill ønsket produkt i butikken.
  2. Fyll ut dette pdf skjemaet, lagre det, og send det til meg på epost patricia@gladitrening.no
  3. I løpet av 24 timer skal jeg kontakte deg, og innen 48 timer får du tilsendt ditt skreddersydde opplegg.
  4. Vi avtaler oppstart og så begynner vi med online coaching og oppfølging.

Vår avtale

Siden vi skal jobbe sammen (jeg gleder meg til det! ?) synes jeg at det er greit å være enige om hva vi forventer fra hverandre, ikke sant?

Du kan forvente av meg:

PT Online Coach Patricia

Et riktig program og riktig oppfølging slik at du alltid vet hvor du er på din reise mot din treningsdrøm. Slik er det lett å justere underveis.

Motivasjon i høye doser slik at du ikke gir opp når du møter motgang. Du skal virkeliggjøre din drøm! Du skal få den kroppen du alltid har ønsket å ha!

Jeg forventer av deg:

Du skal følge programmet, fylle ut oppfølgingsskjemaet og holde kontakt med meg gjennom perioden.

Alt jeg krever er at du konsentrerer deg og gjør ditt beste, så skal jeg gi deg feedback, heie på deg, hjelpe deg, gi deg ros når det trengs, backe deg opp hvis du er skuffa eller har en vanskelig dag.

Dette skal vi klare! ? ?

Lurer du på noe?

Les vår FAQ eller ta kontakt på e-post patricia@gladitrening.no