Om meg

Patricia Wouters er mitt navn og Kongsberg er mitt bosted. Jeg er gift med Glenn, er mor til tre vakre jenter og er veldig glad i katter, kaffe, pizza, Paris, fransk, bøker og mange andre ting.

Opprinnelig fra Argentina, spesifikt fra den vakre Mendoza provinsen, inngangsporten til Andesfjellene og verdenskjent vin region.  Ja, jeg er selvfølgelig glad i vin 🙂 spesielt den berømte Mendozas Malbec.

Når det gjelder jobb/yrke har jeg to STORE interesser. Den ene er kommunikasjon. Jeg er utdannet bachelor og master i kommunikasjon og media, og har jobbet hele livet innen journalistikk og kommunikasjon både med eget firma og i bedrifter.

Og den andre er…ja, trening, of course!  Jeg kan si at jeg har et lidenskapelig forhold til trening. For noen år siden tok jeg PT utdannelse hos Norges Idrettshøyskole og så ble jeg CrossFit instruktør. Jeg trener hver dag, alt mulig: CrossFit, svømming, styrke, løping og sykling. I 2017 deltok jeg på en olympisk triathlon for første gang i mitt liv! (måtte bare nevne det…er litt stolt skjønner du 🙂 ) Nå jobber jeg som personlig trener og dette er såpass spennende at nå hater jeg fredager og gleder meg til mandager! (nei da, joda…).

Det som jeg ønsker er å gjøre mitt lille bidrag for at mennesker kan leve et bedre liv. Jeg vet, jeg er absolutt overbevist om, at bevegelse og trening er absolutt nødvendig for å heve livskvaliteten på alle plan.

Til slutt et lite råd til deg, gjør som vårt slagord sier:

Tren. Nyt. Lev bedre!

Sees på online coaching eller på kurs eller på Instagram, Facebook. Kanskje på Kongsberg eller Oslo eller… Hvem vet? Livet byr alltid på overraskelser!